Web Analytics Made Easy - Statcounter

معرفی سیستم سازه‌ایGapped-Inclined Brace (یا به اختصار GIB) با سر فصل بهسازی لرزه‌ای و طراحی ساختمان‌های مقرون به صرفه با تاب‌آوری بالا با ارائه سیستم نوین تکنولوژی در صنعت ساخت و ساز در اداره کل راه و شهرسازی انجام شد.

به گزارش خبرگزاری شبستان، خلیل محبت خواه مدیر کل راه و شهرسازی استان تهران اظهار داشت: امروزه نگرش صنعتی به ساختمان‌سازی و همچنین تاب‌آوری ساختمان‌ها به مقوله‌ای مهم در جامعه ما تبدیل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: رشد روزافزون تقاضای مسکن و نیاز به انبوه‌سازی با رویکرد صنعتی‌شدن ساخت و ساز و قیمت تمام شده ساختمان‌ها و نیاز به تاب‌آوری آن‌ها در سوانح طبیعی مانند زلزله را به واقعیتی انکارناپذیر مبدل ساخته است.

مدیرکل راه و شهرسازی استان تهران گفت: لذا بزرگترین مسئله پس از زلزله تاب‌آوری ساختمان‌ها در شهرها و امکان احیای آن‌ها با کمترین هزینه است. بررسی‌ها و مطالعات صورت گرفته حاکی از آن است که در کنار توجه به مباحث اقتصادی، ارتقای شکل‌پذیری ساختمان با هدف بهبود عملکرد سازه به پارامترهای مهم دیگری نظیر قابلیت انطباق با الگوهای ساخت و ساز متداول، پایایی و دوام، بومی سازی و … نیز توجه کرد.

وی گفت: سازه یکی از مهمترین قسمت‌های هر بنا است و احتیاج به تحقیق و بررسی دقیق وکاربردی از لحاظ طراحی و نحوه رفتار دارد. در همین راستا سیستم‌های مختلف سازه‌ای که ابداع و طراحی می‌شوند، باید به وسیله روش‌های دقیق مورد آزمایش قرار گیرند تا پس از بررسی، طریقه عملکرد آنها توسط دستگاه‌های ذیصلاح مرکز تحقیقات مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی  مورد تایید قرار بگیرند.

خلیل محبت‌خواه در ادامه گفت: سیستم نوین سازه‌ایGapped-Inclined Brace  (یا به اختصار GIB) دارای مزایایی در امر بهسازی است که از قابلیت‌های این سیستم اجرا و نصب آن تنها در یک طبقه از ساختمان بدون نیاز به تخلیه طبقات به هنگام عملیات اجرایی، امکان ساخت و اجرای آسان آن در کشور، صرفه جویی 60 درصدی در هزینه و زمان عملیات بهسازی و هزینه و زمان عملیات ترمیم را شامل می‌شود.

مدیر کل راه و شهرسازی استان تهران افزود: صحت‌سنجی عملکرد این سیستم در مجهزترین آزمایشگاه‌های دنیا در حضور متخصصان بین‌الملی مورد آزمایش و بررسی قرار گرفته است.

محبت خواه همچنین گفت: تکنولوژی GIB دارای نظریه فنی از مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی بوده و معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری نیز این تکنولوژی را به عنوان محصول دانش بنیان تایید کرده است. همچنین شرکت مخترع طرح مذکور دارای تاییدیه دانش بنیان با کاربرد بهسازی ساختمان در برابر سوانح طبیعی مانند زلزله و سیل است.

لازم به ذکر است اداره کل راه و شهرسازی استان تهران به عنوان متولی ساخت و ساز و حامی مخترعان صنعت ساختمان آمادگی خود را جهت برگزاری جلسه‌های معرفی سیستم‌های نوین و تکنولوژی‌هایی که دارای تاییدیه از مراجع ذیصلاحی چون مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی وزارت راه و شهرسازی را دارند اعلام کرده است.

در همین راستا جلسه‌ای جهت معرفی تکنولوژیGIB  توسط  مخترع طرح آقای حسین آقابیگی و با حضور  همکاران معاونت فنی و مهندسی و با ارائه توضیحات و برگزاری پرسش و پاسخ مشخصات فنی و قابلیت کاربرد سیستم به مدت 3 ساعت برگزار کرده است. انتظار می‌رود این تکنولوژی به زودی با اجرا در ساختمان‌های موجود نقش موثری در ارتقای تاب‌آوری آن‌ها در برابر حوادث طبیعی مانند زلزله داشته باشد.

پایان پیام/50

منبع: شبستان

کلیدواژه: وزارت راه و شهر سازی وزارت راه و شهرسازی وزارت راه کل راه و شهرسازی استان تهران ساختمان ها ساخت و ساز تاب آوری سازه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۸۲۴۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روز ملی ایمنی در حمل و نقل و حسرت فرصت هایی که از دست می روند....

تین نیوز فروغ فاریابی :

تصادفات جاده ای در کشور، سالانه جان هزاران نفر از هموطنانمان را می گیرد و بسیاری را برای همیشه با معلولیت درگیر می کند.

هزینه های تصادفات علاوه بر اندوه و سوگ سنگین در غم جان های عزیزی که برای همیشه از دست می روند، خسارت های مادی سنگینی بر خانواده ها، جامعه، سیستم امداد و درمان، سیستم توانبخشی، و ....تحمیل می کند.

مطالعات بسیاری برای محاسبه همه جانبه  هزینه تصادفات انجام گرفته. در یک مطالعه حتی رنج و اندوه و فشارهای روانی حاصله از تصادف را ، تقویم به پول کرده و به هزینه های کمّی و ملموس افزوده اند. 

برآورد هزینه ها، یکی از راه هایی است که ابعاد هولناک سوانح را آشکار و کمک می کند تصمیمات بازدارنده و پیشگیرانه بهتری اتخاذ شود.  

در شرایط اقتصادی سختِ متاثر از تحریم های ظالمانه، و تورم کمر شکن، عزم مدیران و سیاستگذاران کشور باید هر چه بیشتر به سمت عقلانیت و دوراندیشی و دلسوزی برای مصرف درست ریال به ریال منابع کشور میل کند و سازمان برنامه بایستی با خساست و سختگیری منطقی نسبت به توزیع منابع و تخصیص بودجه اقدام کند و دستاورد اعتبارات را بازخواست کند. 

با انتشار بودجه سال ۱۴۰۳ ، باز هم ردیف های بودجه ای خاصی ذهن را آزار می دهد. 

۶۷۰ هزار میلیارد تومان بودجه نهادهای فرهنگی و دینی با عملکرد منفی یا نامعلوم!!!

در کنار آنها ۶۸ هزار و پانصد میلیارد تومان بودجه وزارت راه با این مقدار کاستی و نیاز و حوادث جاده ای و ریلی و زیرساخت های ناکافی و ....

پول هدر دادن نیست؟!

نهادهایی که چنین پولی را از جیب مردم جذب می کنند و شاید بیشتر از آن هم طلب می کنند آیا با توجه به عملکرد خود، در قبال مردم  احساس دین نمی کنند؟ 

حتی اگر سهم تقصیر  خطای انسانی در تصادفات بزرگ باشد، خود دلیل بی ثمری این نهادها در تربیت انسان های قانونمند و دیگرخواه و مسئول است. 

ای کاش برای یک سال بطور آزمایشی، همه این نهادهای تبلیغی و فرهنگی و مذهبی تعطیل شوند و بودجه آنها به بهبود ایمنی راه های کشور و نوسازی ناوگان عمومی درون شهری و برون شهری و بهبود سیستم های امداد و فوریت های پزشکی  اختصاص یابد.

اقلا آنها که می توانند خدمت ملموسی ارائه کنند ، در ارائه خدمات خود تقویت خواهند شد.

 

فروغ فاریابی وبلاگ‌نویس آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • روز ملی ایمنی در حمل و نقل و حسرت فرصت هایی که از دست می روند....
  • ایمن سازی سازه‌های آبی و خاکی و ساختمان‌های غیرایمن با سرعت پیگیری شود
  • آزمایشگاه‌های هوشمند آینده پزشکی را متحول می‌کنند؟
  • نقش آزمایشگاه‌های پزشکی هوشمند در تشخیص بیماری‌ها
  • نقش آزمایشگاه های پزشکی هوشمند در تشخیص بیماری ها
  • صرفه جویی آب در شهرستان بافق و بهاباد
  • شگفتی بزرگ صداوسیما برای مردم ایران؛ صبح بخیر مسئولین!
  • معماری و شهرسازی، آلبوم هویتی یک منطقه در تاریخ است 
  • صرفه جویی ۴۰ درصدی در مصرف آب با سیستم ابیاری زیر سطحی
  • سئو سایت وردپرس چیست؟