Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین، خلیل محبت‌خواه مدیرکل راه و شهرسازی استان تهران با اشاره به ساختمان‌های با عمر بالا و بافت نه چندان با کیفیت، اظهار کرد: این ساختمان‌ها بر اساس طرح تفصیلی شهر باید تخریب و بازسازی شوند.

او درباره ساماندهی وضعیت ساختمان‌های ناایمن در کشور گفت: بازرسی و نظارت عالیه اداره راه و شهرسازی استان تهران بر ساختمان‌های ناایمن ساخته شده یا در حال ساخت با دقت انجام می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این اداره به متولیان ساختمان‌های ناایمن درباره وضعیت ساختمان آن‌ها اخطار می دهد. همچنین این اداره به شهرداری‌ها و نظام مهندسی‌های استان تهران اخطار می‌دهد تا موارد ایمنی رعایت شود.

مدیرکل راه و شهرسازی استان تهران در عین حال از نبود ضمانت حقوقی گفت و بیان کرد: طبق قانون اداره راه و شهرسازی استان تهران صرفا می‌تواند به موارد ناایمنی که شناسایی می‌کند، تذکر دهد. در مرحله‌ای که تذکر اثر نداشته باشد، علیه آن‌ها اقدام حقوقی و قضایی می‌شود.

او با اشاره به ساختمان‌هایی با عمر بالا و بافت نه چندان با کیفیت، اظهار کرد: این ساختمان‌ها بر اساس طرح تفصیلی شهر باید تخریب و بازسازی شوند. در بسیاری از مناطق بر اساس طرح تفصیلی شهر، تراکمی که برای ساختمان ها داده شده است، بلندمرتبه است به طوری که در برخی از مناطق تا ۲۰ طبقه نیز وجود دارد؛ اما گاهی در مناطقی که نباید تراکم وجود داشته باشد، ساختمان‌هایی تا ۱۴ طبقه هم ساخته می‌شود که این ساختمان‌ها نوعی نازیبایی بصری ایجاد می‌کند.

محبت خواه ضمن تاکید بر ضرورت رعایت قانون در ساخت و سازها گفت: وقتی راه گریزی مانند ماده ۱۰۰ در قانون برای کسانی که خواهان تراکم بیشتر هستند قرار داده می‌شود، عملا قانون رعایت نمی‌شود، زیرا افراد اقدام به تخلف از قانون می کنند و صرفا جریمه آن را پرداخت می کنند. یا باید این جریمه در حدی باشد که هیچ کس افزایش تراکم نداشته باشد، یا باید قانون سفت و سخت دیگری وجود داشته باشد که همه افراد آن را رعایت کنند.

کد خبر 683060 منبع: ایسنا برچسب‌ها ساخت و ساز وزارت راه و شهرسازی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: ساخت و ساز وزارت راه و شهرسازی راه و شهرسازی استان تهران ساختمان های ناایمن ساختمان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۲۲۳۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساختمان‌های اداری باقیمانده در مناطق زلزله‌زده کرمانشاه بازسازی و تکمیل می‌شود

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور گفت: تلاش می‌شود از همه توان سازمان بحران برای بازسازی مناطق زلزله‌زده کرمانشاه به ویژه بازسازی ساختمان‌های خدمات‌رسان استفاده شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، محمدحسن نامی امروز _ شنبه هشتم اردیبهشت _ در اولین جلسه مدیریت بحران، که در سالن جلسات شهید سلیمانی استانداری کرمانشاه برگزار شد، اظهار کرد: پیشگیری، آمادگی، بازسازی و باز توانی از مؤلفه‌های مهم مدیریت بحران هستند که روح حاکم بر مدیریت بحران بحث پیشگیری است.

وی با تأکید بر آمادگی لازم برای مقابله با هرگونه بحران، افزود: با توجه به اینکه نظم آب و هوایی جهان به هم ریخته، باید برای هر نوع حادثه‌ای در کشور از آمادگی‌های لازم برخوردار باشیم.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور با بیان اینکه نظم آب و هوایی در جهان بهم خورده است، خاطرنشان کرد: با توجه به اقلیم آب و هوایی ایران، این شرایط آمادگی بالایی را می‌طلبد.

نامی با اشاره به تأکیدات مقام معظم رهبری بر بحث مدیریت بحران، تاکید کرد: در حال خرید یک‌سری تجهیزات هستیم که استان کرمانشاه با توجه به نقش مرکزیت در غرب کشور از این تجهیزات بهره‌مند خواهد شد.

وی تصریح کرد: امروزه بحران به عنوان اصلی‌ترین و راهبردی‌ترین مسئله کشورها مطرح است، بنابراین آمادگی کامل برای مقابله با هرگونه حادثه‌ای ضروری داشته باشیم.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور با اشاره به وقوع سیل‌های اخیر در بعضی استان‌های کشور، گفت: بیش از ۱۴۴ هزار کیلومتر رودخانه در کشور وجود دارد که ۶ هزار و ۸۲۰ آن از مناطق مسکونی شهری و روستایی عبور می‌کند.

نامی با بیان اینکه ۷ استان کشور در سال با بحث سیلاب مواجه است، اضافه کرد: باید در ساخت جاده‌ها، پل‌ها و ساخت‌وسازها توجه ویژه‌ای شود.

وی با اشاره به شعار سال جهش تولید با مشارکت مردم، تاکید کرد: با توجه به شعار سال به مشارکت مردم توجه ویژه‌ای خواهد شد.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور با تأکید بر تهیه نقشه دیجیتالی شهر کرمانشاه اضافه کرد: در نقشه دیجیتالی اقدامات مهندسی بارگذاری می‌شود که در این راستا از سوی استان و مدیریت بحران اعتبار آن تأمین شود.

نامی با اشاره به استفاده بخش صنعت از پساب‌های شهر کرمانشاه، اظهار کرد: امسال باید ۲۵۰ میلیون اصل درخت به ویژه مثمر کاشته شود چون توسعه فضای سبز اصول مهمی در دنیا برای ادامه زندگی و حیات است.

وی با اشاره به زلزله سرپل ذهاب و خسارات باقی‌مانده در اماکن عمومی، مساجد و ادارات، خاطرنشان کرد: بودجه باید به صورت مرحله به مرحله با دقت تا پایان بازسازی واقعی مدنظر باشد.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور گفت: تلاش می‌شود از همه توان سازمان بحران برای بازسازی مناطق زلزله‌زده کرمانشاه به ویژه بازسازی ساختمان‌های خدمات‌رسان به مردم استفاده شود.

کد خبر 748433

دیگر خبرها

  • ساختمان‌های اداری باقیمانده در مناطق زلزله‌زده کرمانشاه بازسازی و تکمیل می‌شود
  • توضیحات شرکت گاز ‌تهران درباره قطع گاز مسجد المهدی پردیس
  • تخریب جایگاه‌های غیرمجاز و غیر بهداشتی عرضه و کشتار دام در گلسار
  • درخواست «افزایش اختیارات آتش‌نشانی در برابر ساختمان‌های ناایمن» به مجلس می‌رود
  • شهرداری کلنگ به دست؛ این بار نوبت یکی از قدیمی‌ترین بناهای هنری تهران است
  • باید ساختمان‌های باشکوه در ایران ساخته شود
  • کلنگ بی‌قرار شهرداری؛ بیخ گوش سنگلج
  • تصویری از هشتاد سال قبل میدان شهرداری رشت
  • احیا و بازسازی ۵۰ قنات قدیمی در شهر باشت
  • شناسایی ساختمان‌های ناایمن کرمانشاه در مرحله مدارس و ساختمان‌های آموزشی